Ryomkarate

Ryomkarate er en frivillig skole for børn, unge og voksne, som ønsker at udfordre og udvikle dem selv eller sine samarbejdsevner med andre mennesker, børn og forældre – som frivillig skole lægger vi stor vægt på sammenholdet både mellem skolens frivillige såvel som skolens medlemmer.

Skolen byder på træning af de helt små såvel som juniorer, voksne og familier – du kan læse mere om de forskellige hold her: Hold

Karate er ikke, som de fleste tror, en sportsgren som fodbold, håndbold m.m. Karate er uddannelse på et meget højt niveau og med dybe rødder i gamle japanske traditioner og skikke. Det betyder, at det er vigtigt for os, at vores medlemmer bruger lige så mange kræfter, tid og motivation på at kultivere sin akademiske og kulturelle baggrund, som de bruger på at finslibe sin teknik og fysik i deres træning – vi mener kampkunstneren er en kultiveret person, selv i moderne tid.

Vores træning er baseret på Wado Ryu Karate, som er en klassisk japansk stilart, der kendetegnes ved hurtige bevægelser, positionering af ens egen krop og brug af modstanderens energi for at overvinde ham.

Vi har udviklet et aldersdifferentieret pensum: Et for børn 5 til 8 år, et for børn 9 til 14 år og et for voksne. På den måde garanterer vi for en træning, der er tilpasset elevens evner.

Ryomkarates bestyrelse består af medlemmer, som enten er aktive udøvere, fædre eller mødre til børn og unge, der træner i klubben. Alle medlemmer spiller en vigtig rolle i klubbens fremadrettede udvikling.

Når du er i dojo’en skal du opføre dig ordentligt overfor de andre, som deltager i træningen – du skal respektere, hvad din instruktør eller assisterende instruktør siger, og du skal gøre, som du får besked på uden at stille spørgsmålstegn ved facts, formål og proces.